Penafian

Penafian untuk Ibadah Puasa
Sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut atau mempunyai pertanyaan mengenai laman web kami Penafian, jangan ragu untuk menghubungi kami melalui e-mel di natrah_abadie@yahoo.com

Penafian untuk https://ibadahpuasa-ting2.blogspot.com/:
Semua maklumat di laman web ini diterbitkan dengan suci hati dan untuk tujuan maklumat umum sahaja. Apa-apa tindakan yang anda ambil pada maklumat yang anda temukan di laman web ini (https://ibadahpuasa-ting2.blogspot.com/), sepenuhnya risiko dan tanggungjawab anda sendiri. https://ibadahpuasa-ting2.blogspot.com/ tidak akan bertanggungjawab terhadap kerugian dan / atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman web kami.

Dari laman web kami, anda boleh melawati tapak web lain dengan mengikuti hyperlink ke tapak luar ini. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan pautan yang berkualiti untuk laman web yang berguna dan beretika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat laman web ini. Pautan ini ke laman web lain tidak menyiratkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat di laman web ini. Pemilik tapak dan kandungan mungkin berubah tanpa notis dan mungkin berlaku sebelum kami mempunyai peluang untuk menghapus pautan yang mungkin 'buruk'.
Sila juga sedar bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, tapak lain mungkin mempunyai dasar dan syarat privasi yang berbeza yang berada di luar kawalan kami. Pastikan anda menyemak dasar privasi laman web ini dan "Syarat Perkhidmatan" sebelum terlibat dalam sebarang perniagaan atau memuat naik sebarang maklumat.

Perjanjian
Dengan menggunakan laman web kami, anda bersetuju dengan bantahan kami dan bersetuju dengan syarat-syarat tersebut.

Kemas kini
Penafian laman ini terakhir dikemaskini pada: 02 May 2019